Wereldkeuken Wormerveer

Opeens wordt het idee geopperd: zullen we in Wormerveer naar een wereldkeuken gaan? Een prima plan, want in zo’n restaurant is er voor iedereen wat wils. Europees. Aziatisch. Zuid-Amerikaans. Er valt van ieder werelddeel wel wat uit te proberen. Gelukkig hebben wij - restaurant Food Unie in Wormerveer - goed nieuws voor u: in onze wereldkeuken geniet u onbeperkt van allerlei culinaire hoogstandjes. En dat voor een vast bedrag!

Reserveer direct een tafel!

Onbeperkte All-in Diner

Restaurant Food Unie in Wormerveer is één van de grootste wereldkeukens van Nederland. Bij ons geniet u van een onbeperkt All-in Diner. Dit betekent dat u één vast bedrag voor uw bezoek betaalt. Ongeacht het aantal gangen. Hierbij geniet u van Europese, Aziatische en Zuid-Amerikaanse gerechten. Ook voor de desserts en (alcoholische) dranken hoeft u niets bij te betalen. Let wel: dit is met uitzondering van sterke drank.

De wereldkeuken van Food Unie Wormerveer

Een bezoek aan wereldrestaurant Food Unie is altijd een beleving. Niet alleen geniet u van de meest bijzondere gerechten, maar ook de kinderen vermaken zich er uitstekend. Wilt u ook van diverse Europese, Aziatische en Zuid-Amerikaanse lekkernijen genieten? Schuif dan vandaag nog aan bij onze wereldkeuken in Wormerveer . Hiervoor rekenen wij

  • 2 uur arrangement (ma - do): € 29,50 p.p.
  • 2 uur arrangement (vrij - zo): € 30,50 p.p.
  • 2,5 uur arrangement (ma - do): € 31,50 p.p.
  • 2,5 uur arrangement (vrij - zo): € 32,50 p.p.
  • 3 uur arrangement (ma - do): €33,50 p.p.
  • 3 uur arrangement (vrij - zo): €34,50 p.p.

Voor kinderen tot 12 jaar en 65+-ers gelden aparte tarieven. Weten wat u precies kwijt bent voor uw bezoek aan onze wereldkeuken in Wormerveer ? Bekijk dan onze prijzen .

Reserveer direct een tafel!

Aziatisch. Europees. Zuid-Amerikaans. Maakt u graag kennis met de culinaire hoogstandjes van andere landen? Neem dan vandaag nog plaats in restaurant Food Unie. U vindt ons aan Samsonweg 13C. Reserveren voor ons wereldrestaurant in Wormerveer is heel makkelijk. Dit doet u namelijk direct online. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 075 204 7356 of door te e-mailen naar info@fooduniewormerveer.nl. Voor welke datum wilt u een tafel in onze wereldkeuken in Wormerveer reserveren ?

Corona maatregelen

Op 14 december maakten premier Rutte en minister De Jonge tijdens een persconferentie bekend dat alle eet- en drinkgelegenheden in Nederland tot 18 januari 2021 opnieuw moeten sluiten. Wij geven hier gehoor aan en sluiten onze zaak. Na 18 januari 2021 bekijkt de overheid en het RIVM hoe verder. Heeft u gereserveerd op een dag vóór 14 december dan vervalt uw reservering automatisch.