Een wereldrestaurant in Noord-Holland

Wilt u genieten van heerlijke gerechten bij een wereldrestaurant nabij Heemskerk, Alkmaar en Haarlem in Noord-Holland? Dan is Foodunie in Wormerveer hét restaurant voor u. Bij ons kunt u met het hele gezin komen genieten van gerechten uit diverse internationale keukens. Komt u met kinderen? Voor kleine kinderen hebben we een speciale kinderhoek, waar ze fijn kunnen spelen en kunnen klauteren op de klauterbaan. Zo beleeft u samen met de familie een sfeervolle avond in ons restaurant.

Wilt u komen genieten van onze heerlijke gerechten?

of

Tafeltje in ons wereldrestaurant te Wormerveer

Wilt u komen genieten van onze heerlijke gerechten?

of

Een wereldrestaurant in Noord-Holland waar u nieuwe gerechten kunt proberen

Bij ons wereldrestaurant nabij Heemskerk, Alkmaar en Haarlem in Noord-Holland bieden we gerechten aan uit onder andere Europa en Azië. Ook vindt u bij ons gerechten uit de Zuid-Amerikaanse keuken. Bij ons vindt u uiteenlopende gerechten; van heerlijke wokgerechten tot fantastische Europese gerechten. Op deze manier vindt iedereen gemakkelijk iets lekkers om te eten bij ons wereldrestaurant nabij Heemskerk, Alkmaar en Haarlem. U betaalt bij ons niet per gerecht, maar enkel voor het door u gekozen arrangement dat twee of tweeëneenhalf uur duurt. U kunt bij ons ook op uw verjaardag genieten van onze wereldkeuken. U krijgt dan ook nog eens 50% korting!

Een grill in ons wereldrestaurant

Voor welk arrangement kiest u?

Wilt u bij ons wereldrestaurant in Wormerveer nabij Heemskerk, Alkmaar en Haarlem in Noord-Holland komen eten? Dan reserveert u eenvoudig online. U kiest eerst het aantal volwassenen en kinderen met wie u komt dineren en vervolgens selecteert u het gewenste arrangement en de datum. Daarna geniet u van de heerlijkste keukens bij onze all-you-can-eat nabij Zaandam. Lukt het niet om via ons online boekingssysteem te reserveren? Het is ook mogelijk om telefonisch een tafel te reserveren bij ons restaurant.

Reserveer snel én gemakkelijk online bij ons restaurant

Bent u benieuwd naar de gerechten bij ons wereldrestaurant nabij Heemskerk, Alkmaar en Haarlem in Noord-Holland? Reserveer dan direct een tafel met ons online boekingssysteem. U kunt ook contact met ons opnemen voor een reservering. Dit doet u door te bellen naar 075 204 7356. Heeft u vragen over ons restaurant en over de gerechten? Stuur dan een e-mail naar info@fooduniewormerveer.nl. We verwelkomen u graag in ons wereldrestaurant nabij Heemskerk, Alkmaar en Haarlem in Noord-Holland!