Sushi eten in Wormerveer

Bent u een echte liefhebber van sushi en woonachtig in de omgeving van Wormerveer? Dan hebben we goed nieuws. In onze all-you-can-eat kunt u onbeperkt genieten van de lekkerste sushi in Noord-Holland. U betaalt bij ons een vast tarief waarna u urenlang kunt genieten van al het lekkers dat onze keuken te bieden heeft.

Wilt u komen genieten van onze heerlijke gerechten?

of

Tafeltje in ons wereldrestaurant te Wormerveer

Wilt u komen genieten van onze heerlijke gerechten?

of

Een grill in ons wereldrestaurant

Genieten van heerlijke sushi bij onze all-you-can-eat in Wormerveer, Noord-Holland

Bij Foodunie vindt u onder meer een Aziatisch buffet met de heerlijkste verse sushi in Wormerveer. Sushi is een Japans gerecht dat zijn oorsprong in China vindt. We bieden verschillende soorten verse sushi aan met zowel vis als vlees en we hebben ook vegetarische sushi. Zo kan iedereen zijn of haar favoriete sushi eten bij ons restaurant nabij Wormer. Bij onze all-you-can-eat in Noord-Holland geniet u niet alleen van lekkere sushi, maar ook van Europese gerechten en gerechten uit de Zuid-Amerikaanse keuken. U betaalt bij onze all-you-can-eat nabij Zaandam niet per gerecht of drankje, maar u kiest een arrangement, waarna u geniet van een onbeperkt diner. Onze arrangementen duren twee of twee├źneenhalf uur, dus u heeft genoeg tijd om al onze gerechten te ontdekken.

Ontdek alle soorten sushi bij ons restaurant

Wilt u graag sushi eten bij ons wereldrestaurant in Noord-Holland met all-you-can-eat in Wormerveer? Bekijk dan alvast een impressie van ons restaurant en reserveer een tafel door middel van ons online boekingssysteem. U kunt ook telefonisch reserveren door te bellen naar 075 204 7356. Voor vragen en meer informatie over onze keuken stuurt u een e-mail naar info@fooduniewormerveer.nl.