Wereldkeuken Wormerveer

Opeens wordt het idee geopperd: zullen we in Wormerveer naar een wereldkeuken gaan? Een prima plan, want in zo’n restaurant is er voor iedereen wat wils. Europees. Aziatisch. Zuid-Amerikaans. Er valt van ieder werelddeel wel wat uit te proberen. Gelukkig hebben wij - restaurant Food Unie in Wormerveer - goed nieuws voor u: in onze wereldkeuken geniet u onbeperkt van allerlei culinaire hoogstandjes. En dat voor een vast bedrag!

Reserveer direct een tafel!

Onbeperkte All-in Diner

Restaurant Food Unie in Wormerveer is één van de grootste wereldkeukens van Nederland. Bij ons geniet u van een onbeperkt All-in Diner. Dit betekent dat u één vast bedrag voor uw bezoek betaalt. Ongeacht het aantal gangen. Hierbij geniet u van Europese, Aziatische en Zuid-Amerikaanse gerechten. Ook voor de desserts en (alcoholische) dranken hoeft u niets bij te betalen. Let wel: dit is met uitzondering van sterke drank.

De wereldkeuken van Food Unie Wormerveer

Een bezoek aan wereldrestaurant Food Unie is altijd een beleving. Niet alleen geniet u van de meest bijzondere gerechten, maar ook de kinderen vermaken zich er uitstekend. Wilt u ook van diverse Europese, Aziatische en Zuid-Amerikaanse lekkernijen genieten? Schuif dan vandaag nog aan bij onze wereldkeuken in Wormerveer . Hiervoor rekenen wij

  • 2 uur arrangement (ma - do): € 29,50 p.p.
  • 2 uur arrangement (vrij - zo): € 30,50 p.p.
  • 2,5 uur arrangement (ma - do): € 31,50 p.p.
  • 2,5 uur arrangement (vrij - zo): € 32,50 p.p.
  • 3 uur arrangement (ma - do): €33,50 p.p.
  • 3 uur arrangement (vrij - zo): €34,50 p.p.

Voor kinderen tot 12 jaar en 65+-ers gelden aparte tarieven. Weten wat u precies kwijt bent voor uw bezoek aan onze wereldkeuken in Wormerveer ? Bekijk dan onze prijzen .

Reserveer direct een tafel!

Aziatisch. Europees. Zuid-Amerikaans. Maakt u graag kennis met de culinaire hoogstandjes van andere landen? Neem dan vandaag nog plaats in restaurant Food Unie. U vindt ons aan Samsonweg 13C. Reserveren voor ons wereldrestaurant in Wormerveer is heel makkelijk. Dit doet u namelijk direct online. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 075 204 7356 of door te e-mailen naar info@fooduniewormerveer.nl. Voor welke datum wilt u een tafel in onze wereldkeuken in Wormerveer reserveren ?