Een buffet bij ons restaurant in Noord-Holland

Als u van een buffet houdt, kiest u voor ons restaurant in Noord-Holland. Bij onze all-you-can-eat kijkt u uw ogen uit. We hebben namelijk een grote hoeveelheid aan verschillende hapjes uit diverse wereldkeukens. U kiest zelf de gerechten uit die u lekker vindt en u kunt onbeperkt genieten van alles wat wij u te bieden hebben. Foodunie in Wormerveer is hét restaurant waar u de hele avond geniet van een onbeperkt diner met alles erop en eraan.

Wilt u komen genieten van onze heerlijke gerechten?

of

Tafeltje in ons wereldrestaurant te Wormerveer

Wilt u komen genieten van onze heerlijke gerechten?

of

Een grill in ons wereldrestaurant

Een veelzijdig buffet bij ons restaurant in Noord-Holland

Het buffet van ons restaurant in Noord-Holland bevat diverse gerechten. Zo kunt u bij ons komen genieten van verse sushi, pizza en heerlijke desserts. Alle frisdrank, wijn, bier en luxe desserts zijn bij het arrangement inbegrepen, dus u kunt zorgeloos genieten van een onbeperkt diner. Bij ons lopend buffet in Noord-Holland kiest u zelf welke gerechten u opschept en welke nieuwe smaken u wilt uitproberen. Dankzij ons uiteenlopende aanbod is er voor ieder wat wils; zowel voor volwassenen als voor kinderen. Op deze manier geniet het hele gezin van een gezellige avond met de lekkerste gerechten. Als u met kinderen komt, hoeven zij zich zeker niet te vervelen. We hebben een kinderhoek waar kleine kinderen kunnen klimmen en klauteren op de klauterbaan.

Neem contact met ons op en ontdek al onze gerechten

Bent u nieuwsgierig naar de gerechten van het buffet bij ons restaurant in Wormerveer, in Noord-Holland? Bij onze all-you-can-eat nabij Zaandam geniet u urenlang van al het lekkers wat onze keuken te bieden heeft. U reserveert eenvoudig bij ons wereldrestaurant in Noord-Holland met ons online boekingssysteem. Online vindt u tevens onze openingstijden. U kunt ook contact met ons opnemen om te reserveren door te bellen naar 075 204 7356. Heeft u vragen over ons restaurant nabij Wormer? Stuur dan een e-mail naar info@fooduniewormerveer.nl.